Модель плюс сайз Міла Кузнєцова – володарка рекордних для України натуральних грудей 13-го розміру. Народна улюблениця регулярно відвідує тренажерний зал, щоб підтримувати свої пишні форми в тонусі.

Крім того, Міла досить часто радує багатотисячну армію шанувальників відвертими знімками в соціальній мережі Іnstagram, а також влаштовує опитування, які з них красивіші.

Нещодавно красуня з пишним бюстом розмістила в соцмережі свіже фото, зроблене після прем'єрного показу українського мультфільму "Казки старого мельника", який показують у кінотеатрах з 17 грудня. У кадрі Міла Кузнєцова позує з відомою співачкою Русланою Лижичко. Дівчата сфотографувалися на тлі постера з мультиком.

"Добра, позитивна українська казка "Казки старого мельника". Казка де перемагає любов! Дуже рада була зустріти нашу легенду Руслану!" - написала модель плюс сайз.

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Міла Кузнєцова і Руслана Лижичко, фото з Instagram

Раніше ми писали про те, що Міла Кузнєцова з рекордним бюстом підтримала "Фантастичних українців" під час прем'єри проекту в кінотеатрі.

Нагадавши, як рекордсменка України з 13-м розміром грудей Міла Кузнєцова бореться з депресією.

Як повідомляв портал Знай.uа, українка з 13-м розміром поставила чоловікам жорстку умову: "З кожним".

Також портал Знай.uа писав, що українку з 13-м розміром грудей помітили на дегустації вина: чоловіки сп'яніли не від ігристого.