Сьогодні, 21 грудня 2020 року, підійшов до кінця сезон "Супер топ-моделі по-українськи" і стало відомо ім'я переможниці, якою стала Таня Брик.

До фіналу ж дійшли ще дві учасниці крім Тетяни — Даша Майстренко і Саша Литвин.

На офіційній сторінці "СТМПУ" в соціальній мережі Instagram з'являється все більше публікацій, пов'язаних з суперфіналом, і однією з них виступило відео, де Соня Плакидюк висловлюється про пройдені разом з проектом роки. Вона поділилася, що 2014 рік, коли знімався перший сезон шоу, змінив її життя.

"7 років свята краси, грації та естетики! 7 років учасників з різних країн, регіонів, міст і сіл. 7 років виконання модельних мрій! 7 років з глядачем, який так гаряче чекав щоп'ятниці і щопонеділка поринути у світ моделінгу! 7 років з експертами, які заряджали учасників на подолання нових випробувань!", - йдеться на початку публікації.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

По голосу чутно, що Соня хвилюється і її долають емоції, проте вона все ж стрималася і не заплакала. Далі в публікації була висловлена вдячність неймовірним експертам проекту, які реально стали для кожного рідними за ці сім років. "Це дійсно були прекрасні 7 років. Спасибі тобі, наш глядач, за кожен коментар, кожен лайк, кожне "подобається" і "не подобається"! Це свято краси ми всі створювали для тебе, залишайся з нами, свято триває", - йдеться в кінці публікації.

Нагадаємо, фінал "Супер топ-модель по-українськи" закінчився: хто переміг і як це було

Як повідомляв "Знай.ua", фіналістки ВТМПУ роздяглися догола на останньому дефіле: "Не відразу зрозуміла, що це спеціально"

Знай.ua писав, фіналістки "Супер топ-моделі по-українськи" взяли участь у магії перед фіналом: "Таня якось офігела"