Колишня солістка групи " Время и Стекло” Надя Дорофєєва у своїх сторіз зізналася, що перехворіла коронавірусом. Бажаючи поспілкуватися з фанатами, артистка відкрила в Instagram рубрику "Питання-відповідь", де у неї тут же запитали " хворіла короною?”

У відповідь на це Надя опублікувала свою фотографію зі стікером у вигляді миготливої корони і підписом Queen ("Королева") і коротко відповіла: Yes.

Варто відзначити, що публічної заяви про те, що хворіє Ковідом, Надя ніколи раніше не робила — напевно, не хотіла лякати своїх шанувальників.

Вони з чоловіком Дантесом напевно лікувалися від вірусу разом. Але в жодному інтерв'ю не згадувалося, як вони переносили нещасливу "корону".

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Втім, зараз Надя повернулася до активної шоу-бізнесової діяльності і виглядає абсолютно здоровою, чому не можна не зрадіти.

Нагадавши, Дорофєєва сіла в суддівське крісло "Голосу країни" і нарвалася на критику: "Шкода Балана"

Як повідомляв " Знай.ua", Дорофєєва посміялася над російськими шоуменами: "Нехай горить"

Знай.ua писав, Дорофєєва підкочує до фанатів, поки Дантес захоплюється незнайомкою: "а ми і не проти"