Популярна українська співачка Ані Лорак (Кароліна Куек), яка зараз будує кар'єру в Росії, активно веде сторінку в Instagram, де часто радує багатомільйонну армію шанувальників новими публікаціями.

А нещодавно знаменитість презентувала новий кліп на пісню "Страдаем и любим", яка вже встигла стати хітом. Варто зазначити, що відеоробота Лорак зібрала на YouTube понад 700 тисяч переглядів і 5,5 тисяч відміток "подобається".

У своїх Insta Stories у соцмережі Кароліна поділилася короткими відео, на яких дає коментар російським ЗМІ. Так, в кадрі Ані Лорак позує в чорному ошатному костюмі, босоніжках на високій шпильці. В руках артистка тримає статуетку, яку, ймовірно, отримала на російській премії за власне шоу "Діва", з яким вона каталася останні два роки.

Ані Лорак, скріншот Insta Stories

Ані Лорак, скріншот Insta Stories

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Раніше ми писали про те, що зірка поділилася яскравими кадрами з російської премії "Золотий грамофон", на якій вона отримала чергову золоту статуетку.

"13-ий за рахунком "Золотий грамофон" дістався композиції "Твоей любимой"! Дякую кожному, хто голосував і підтримував мене!" - зазначила Ані Лорак у своєму Instagram.

Нагадавши, Ані Лорак довелося виступати для порожнього залу: "Страждаємо і кохаємо".

Як повідомляв портал Знай.uа, Ані Лорак занудьгувала за батьківщиною і несподівано заспівала українською: "Як з 2000-х".

Також портал Знай.uа писав, що Ані Лорак продемонструвала, як насправді співає наживо без фанери.