У п'ятницю, 18 грудня, відбувся довгоочікуваний фінал шоу "Холостячка", в якому зірка "Кріпосної" Ксенія Мішина вибирала переможця між Олексієм Тригубенко і Олександром Еллертом.

Актриса зробила вибір, зізналася в коханні і прийняла пропозицію руки і серця від сценариста "Квартал 95" Еллерта. У мережі з'явилися архівні кадри з іншої програми за участю переможця "Холостячки". Виявилося, що чоловік не вперше з'являється в кадрі з нареченою у весільній сукні.

Виявилося, що з першою дружиною Лесею Саша Еллерт брав участь у проекті "Жанна одружені". У нього були знайомі на телебаченні, які запропонували йому знятися в цьому шоу. На той момент Саша і Леся були молодятами і зіграли ще раз весілля в Сінгапурі.

На кадрах показали, як Еллерт до участі в" Холостячці " подорожував і цілував дівчину в вінчальній сукні на очах у всієї країни.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Шанувальники неоднозначно відреагували на таку новину про переможця "Холостячки". Одні відзначили, що дівчина дуже схожа на Ксюшу, але більш тендітна, інші ж обурилися, що він вже

"Господи, це нещастя вже вчкствовал в шоу?не здивована.хмир", "Ого. Ось це поворот", "Ого, вона схожа на Ксюшу навіть) міні версія така) теж з красивою посмішкою, але більш тендітна", " Ого...я не очікувала!", "Люди, що ви як дикуни? Це люди ТБ, Ксюша теж в різних фільмах знімається", "сміх і гріх", "від поворот", "вона вагітна", - пишуть коментатори.

Нагадаємо, Еллерт зробив несподіване зізнання про минуле з Холостячкою Мішиною.

Як повідомляв Знай.uа, Полякова розкритикувала вибір Мішиної у фіналі "Холостячки".

Також Знай.uа писав, що красуня з "Холостяка" показала, як Льошу, після відмови Мішиної, готові втішити Українки.