Відома фото- і фітнес-модель родом з Німеччини Міржам Шері обожнює хвалитися ідеальним тілом в Instagram.

У красуні більше 1,7 мільйонів фоловерів, які не тільки насолоджуються її бездоганною фігурою, але і мотивуються інформативними постами дівчини про тренування, любов до себе і правильне харчування.

Нещодавно знаменитість виставила досить відверте фото, на якому позувала навпроти дзеркала, демонструючи фактично оголене тіло і спереду, і ззаду. Так, дівчина приміряла коротенький облягаючий комбінезон чорного кольору з відкритою спиною, який вигідно підкреслював її форми, особливо масивні сідниці, над якими Міржам наполегливо працює за допомогою спортивних навантажень фактично щодня. Красуня також "притримувала" п'яту точку руками, чому та здавалася ще більшою.

Варто відзначити, що фітнес-кар'єра Міржам почалася досить випадково - в 2008 році красуня прийшла в спортзал, щоб позбавитися від болю в спині, але поступово результат від тренувань почав подобатися їй все більше. Красуня - одна з небагатьох інфлюенсерів, яка не збільшувала груди, сідниці, не вдавалася до різних пластичних операцій і не видозмінювала обличчя за допомогою філерів.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки
Показати ще

Дівчина частенько публікує кадри без макіяжу, відео тренувань, колажі з вдалими/невдалими фото, щоб навчити прихильниць по всьому світу любити себе такими, якими вони є. Також фітнес-красуня - веган і є амссадором бренду спортивного харчування з США "BANG ENERGY".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше