Скандальний український співак і автор пісень Віталій Козловський дуже активно веде свою сторінку в соціальній мережі Instagram.

Нещодавно знаменитість похвалився спонтанним відпочинком в теплих краях, помчавши в Єгипет і ніжачись під спекотним сонечком, перечікуючи холодний київський грудень серед блакитного моря, пальм і золотого пісочка. Так, артист виклав яскраве селфі з готельного номера, посміхаючись і висовуючи язик на камеру. Варто відзначити, що висовувати якик для селфі дуже любить співачка Настя Каменських.

Віталій зазначив, що поки у нього є гарний настрій - він непереможний. До слова, раніше Козловський виставив серію кумедних фото, на яких виліз на пальму і міцно обхопив її стовп ногами. Після цього на різних фан-акаунтах зірки почали з'являтися смішні кадри, створені за допомогою фотошопу. На одному з яких виконавець навіть "видерся" на головну ялинку країни в Києві.

"Допоки у вас добрий настрій, ви непереможні!😜"

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Фолловери не пройшли повз: "Прям відчуваю, після такого відпочинку будуть нові пісні❤️ і можливо 🤫 почуття 🤗", " от дурко😂", " прикольний головний убір🤣 🤓 😉 👍"," будь завжди непереможним!😉 ", "Взяв приклад у НК😁 (Насті Каменських)".