Дочка Нателли Крапівіної, продюсера Лободи, виявляється, тільки в цьому році стала дебютанткою Татлера. А дівчині вже 17 років і вона живе цілком дорослим життям в Лондоні.

Традиційно на свій Бал дебютанток Tatler починає кликати дівчат вже років з 15. Однак цього разу вперше його відвідає вже 17-річна Софія. Однією з причин такої затримки міг бути протест матері проти такого заходу для дочки, проте офіційні причини не озвучують.

Відомо, що Софія має намір пов'язати своє життя з індустрією моди і вже прекрасно розбирається в сучасних трендах. Вона володіє прекрасними модельними даними і любить попозувати фотографам. Багато хто припускає, що у неї є всі шанси побудувати блискучу модельну кар'єру.

Два останні роки Софія живе і вчиться в Англії, що цілком природно для дітей дуже забезпечених батьків. Її мама добре заробляє, як продюсер, та й тато Дмитро Крапівін-відомий бізнесмен.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Дочка Нателли Крапівіної Софія, фото: Соцмережі
Дочка Нателли Крапівіної Софія, фото: Соцмережі

В Instagram Татлер опублікували фотографію Софії з мамою Нателлою. Дочка на голову вище своєї родички і видно, що рисами обличчя схожа на неї, темні брови, виразні очі.

Донька Нателли Крапівіної Софія, фото: Соцмережі
Донька Нателли Крапівіної Софія, фото: Соцмережі

Нагадаємо, продюсер Лободи розкритикувала свою колишню "протеже" з "Орла і Решки" Івлєєву.

Як повідомляв Знай.uа, скільки коштує замовити Лободу додому, продюсер Крапівіна назвала цифри.

Також Знай.uа писав, що Крапівіна пояснила палкі поцілунки з Лободою і розставила крапки в чутках про роман Світлани з Ліндеманном.