Співачка Надя Дорофєєва, яка раніше виступала у складі поп-колективу "Время и Стекло" місяць тому випустила дебютну сольну пісню"Gorit". У сторіз Дорофєєвої з'явився скрін з YouTube, на якому видно: робота Наді вже отримала 10 мільйонів переглядів, і це — абсолютний рекорд!

Фанати можуть бути спокійні: після розпаду "Время и Стекло" Популярність Наді нікуди не дівається, а, навпаки, навіть зростає — адже тепер не доводиться ділити славу з Льошею Позитивом. Втім, з екс-колегою по дуету Надя залишилася в чудових стосунках, вони хороші друзі.

Новина про рекорд Наді принесла одна з фан-сторінок Дорофєєвої в Instagram. Її модератори відзначили Дорофєєву на цьому скріншоті, а вже Надя додала це в свої сторіз, щоб розділити радість з ще більшою кількістю фанатів.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Що ж, цей рекорд покликаний хоч трохи врівноважити подію з Надею в цьому болісному 2020 році. Нагадаємо, що не так давно в тих же “сторіз” Дорофєєва привселюдно зізналася, що перенесла коронавірус.

Втім, зараз Надя повернулася до активної шоу-бізнесової діяльності і виглядає абсолютно здоровою, чому не можна не зрадіти.

Нагадємо, Дорофєєва сіла в суддівське крісло "Голосу країни" і нарвалася на критику: "Шкода Балана"

Як повідомляв " Знай.ua", Дорофєєва посміялася над російськими шоуменами: "Нехай горить"

Знай.ua писав, Дорофєєва підкочує до фанатів, поки Дантес захоплюється незнайомкою: "а ми і не проти"