Регіна Тодоренко показала, що заради краси готова витерпіти багато чого.

Популярна українська телеведуча, співачка і блогерка Регіна Тодоренко, яка прославилася зйомками в тревел-шоу "Орел і Решка", а тепер робить своє шоу "П'ятниця з Регіною", часто радує шанувальників яскравими публікаціями в Instagram.

Цього разу 30-річна телезірка поділилася в соцмережі новим відео, в якому показала, як їй роблять букальний масаж. Це один з різновидів скульптуризаційного масажу обличчя, він розроблений в Парижі косметологом Жоель Сіокко. Основною особливістю такого масажу є те, що його роблять через ротову порожнину, завдяки чому вдається краще пропрацювати м'язи.

І Регіна вирішила наочно показати, як виглядає букальний масаж. На відео косметолог "роздирає" губи зірки, а вона усміхається.

"Ліпить з мене вареники. Але я терплю заради краси! Ви теж любите букальний масаж? Мій улюблений через рот", - підписала відео Регіна Тодоренко.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Підписники Регіни відреагували на відео веселими жартами.

"Менше базікатимеш"
"На вигляд як катування",
"Кожен розслабляється як хоче",
"Я теж люблю це місиво", - пишуть користувачі.

Нагадаємо, Регіна Тодоренко різко змінила зовнішність, тепер як Клеопатра

Як повідомляв портал Знай.ua, Регіна Тодоренко заговорила про розлучення з Владом Топаловим

Також Знай.ua писав, Регіна Тодоренко повернула Топалова на сцену