Популярний телеведучий проектів каналу СТБ "Холостячка" і "Холостяк" Григорій Решетник анонсував на своїй сторінці в соцмережі Instagram пост-шоу "Холостячка. Життя після проекту", яке глядачі зможуть подивитися на каналі СТБ у п'ятницю, 25 грудня, о 19:00.

Так, телезірка нагадав шанувальникам проекту, що вже через 3 дні вони дізнаються, як зараз живуть учасники "Холостячки", в тому числі і фіналіст Олексій Тригубенко, який може стати наступним "Холостяком".

Також стане відомо, чи продовжує головна героїня Ксенія Мішина будувати відносини з автором-сценаристом "Квартал 95" Олександром Еллертом.

На опублікованому фото Решетник в ошатному костюмі сидить у студії пост-шоу і уважно дивиться на наручний годинник.

"Залишилося 3 дні!" - зазначив Григорій.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

"Швидше б вже п'ятницю😅хочу вже побачити Ксюшу і Саню🥰", "Нехай у пост шоу покажуть Ксенію вже разом з Льошею 🙈багато зітхнуть 😂", "Чекаю заради того щоб побачити Сашу і Ксюшу разом❤️❤️❤️", - написали у коментарях користувачі соцмережі.

скріншот коментарів

Нагадавши, раніше колишня "Холостячка" Ксенія Мішина розповіла нюанси пост-шоу: "Історія добігає кінця".

Як повідомляв портал Знай.uа, Григорій Решетник після фіналу розмістив спільний знімок з фіналістом Олексієм Тригубенком. У підписі до фото ведучий пообіцяв шанувальникам проекту скинути мобільний номер бізнесмена, але за однієї умови.

Також портал Знай.uа писав, що ведучий "Холостячки" Григорій Решетник заінтригував напередодні пост-шоу: "Ксенія не готова до відносин".