Телеведуча Олена-Крістіна Лебідь, яка веде програму "Аферисти в сітях" і живе з екс-міністром Павлом Розенко, регулярно радує своїх фоловерів в Instagram милими сімейними фотографіями, а також тим, як вони з нареченим і собачкою Сарою весело проводять час в різних поїздках. Новий пост присвячений затишному сімейному вечора.

Телеведуча лежить на дивані, закинувши ноги на коліна Павла Розенка, а збоку до нього примостилася і спить бульдожка на прізвисько Сара. Вийшла свого роду "купа-мала", як в дитинстві. Від фотографії віє теплом, веселощами і близькістю трьох рідних душ.
"Граємо в домашню улюблену гру" купа-мала " під трепетний хропіння 🐶 😂 😂 😂

Затишного вечора, друзі☺❤️", - написала Лебідь в описі фотографії.
Публікація дуже сподобалася шанувальникам парочки. Менш ніж за годину вона набрала майже чотири тисячі позначок "подобається", і ця кількість продовжує зростати.

"Милахи!", "Чекаємо з нетерпінням новий сезон!", "Яка гарна пара!",- писали фанати.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Нагадаємо, наречена Розенко Олена-Крістіна Лебідь у весільній сукні засяяла від радості.

Як повідомляв портал Знай.ua, Олена-Крістінв Лебідь похвалилася, як її "прожарили".

Також портал Знай.ua писав, що Лебідь показала "суперздатність", за яку її зненавидять жінки.