Автор-сценарист творчої студії "Квартал 95" і переможець проекту Холостячка Олександр Еллерт відреагував на численну критику деяких глядачів, яким не сподобалося, що у фіналі актриса Ксенія Мішина вибрала не Олексія Тригубенка.

Про це обранець зірки "Кріпосної" написав на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

"Після фіналу Холостячки в Україні залишилася без фаланги великого пальця величезна кількість людей... стерли, писавши істеричні промови 😂 Ви взагалі в курсі, що злим людям Дід Мороз не лише не приносить подарунки, але і забирає у них плазми 🙃 Мені здається, що коли людина злиться, навколо неї якась хмара злості утворюється... тому звертаюся до матусь, які пишуть з декрету... акуратніше пліз це хмара може вдихнути ваша дитина, а другого гітлера ми не переживемо... Для тих, кого ще штормить від невисловленості welcome в коментарі... ми з моїми бусінками на вас чекаємо... Та почнеться бій добра і блювоти... 🤞" - написав Еллерт.

скріншот

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними
Показати ще

Нагадаємо, раніше колишня "Холостячка" Ксенія Мішина розповіла нюанси пост-шоу: "Історія добігає кінця".

Як повідомляв портал Знай.uа, Григорій Решетник після фіналу розмістив спільний знімок з фіналістом Олексієм Тригубенком. У підписі до фото ведучий пообіцяв шанувальникам проекту скинути мобільний номер бізнесмена, але за однієї умови.

Також портал Знай.uа писав, що ведучий "Холостячки" Григорій Решетник заінтригував напередодні пост-шоу: "Ксенія не готова до відносин".