Наталя Могилевська похвалилась тік-токами на свій новий кліп "Натусік".

45-річна легенда української сцени Наталія Могилевська піддалася впливу сучасних трендів і зняла кліп в тандемі з тіктокерами ULove Home, які мають 30-мільйонну аудиторію.

В своєму експериментальному кліпі на пісню "Натусик" Могилевська вдає з себе реп-діву з американських хіп-хоп-кліпів. А приспівом звучить фраза "Натусік, залітай на шампусік".

Шанувальники по-різному сприйняли нову роботу співачки. Багато її фанатів зізналися, що були розчаровані кліпом. Однак, сама Могилевська відповіла невдоволеним критикам, що вони насправді любили не її, а вигаданий образ.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Водночас у TikTok кліп Могилевської сприйняли на "ура" та записують під її пісню нові відео.

Співачка зізналась, що вже три дні дивиться тік-токи на свій кліп і не може відірватись. Про це співачка написала в Instagram.

"Які ж ви у мене талановиті! Я вже три дні дивлюся ваші тіктоки під трек "Натусик" і отримую величезне задоволення, дивлячись на те, які ви в мене класні!", - написла Могилевська і розмістила відео з тік-токами.

Нагадаємо, Могилевська подякувала за негативні та позитивні відгуки на свій кліп

Як повідомляв портал Знай.ua, Могилевська заінтригувала новорічним сюрпризом

Також Знай.ua писав, Могилевська видала, з ким зустріне Новий Рік 2021, вже майже сім'я