Наталія Могилевська - одна з найвідоміших українських співачок. Її фанати активно стежать за її життям, тому в її Instagram величезна кількість передплатників.

При цьому Могилевська не тільки радує шанувальників постами зі свого життя, але і допомагає просувати бренди. Зокрема, 22 грудня вона опублікувала пост з рекламою постільної білизни.

Могилевська опублікувала відеопост, на якому показала нову постільну білизну. За її словами, такий приємний сюрприз їй зробили її друзі з однієї з компаній. "вони пошили мені за індивідуальними розмірами шалено приємну постільну білизну з страйп сатину.", написала Наталія Могилевська в описі до опублікованого відеоролика.

Також Могилевська розповіла, що їй шалено приємно бачити, як розвиваються українські бренди. "Якщо не знаєте, що подарувати близьким на Новий рік - це відмінний варіант.", написала співачка на своїй сторінці. Також вона опублікувала промокод, з яким можна отримати додаткову знижку при замовленні.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, не Мішиною єдиною: найзавидніші холостячки України, від Нікітюк і Кароль до Гросу і Могилевської

Як повідомляв " Знай.ua", після ЛГБТ-леопард: Могилевська заінтригувала новорічним сюрпризом

Знай.ua писав, Наталія Могилевська видала, з ким зустріне Новий Рік 2021, вже майже сім'я: "мої дорогі"