Учасниця української "Фабрики зірок" співачок MamaRika заговорила про свекруху.

Популярна українська співачка Анастасія Кочетова, відома під сценічним ім'ям MamaRika, є активною користувачкою Instagram, де із задоволенням ділиться з багатотисячною аудиторією новинами особистого та творчого життя.

Також 31-річна зірка любить ділитися веселими відео. Цього разу MamaRika опублікувала кадри, на яких показала переваги спільного життя зі свекрухою.

"Вірніше їхню відсутність. Хоча кого я обманюю - мені зі свекрухою дуже пощастило. А у вас як із цим?", - запитала у шанувальників Анастасія.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Зазначимо, що березні цього року MamaRika таємно вийшла заміж за актора й телеведучого Сергія Середу. Церемонія одруження відбулася у Таїланді на безлюдному острові Пангало, там молодята у присутності місцевого жителя, який провів обряд, обмінялися клятвами.

Нагадаємо, MamaRika пережила карантин завдяки TikTok.
MamaRika, як і інші артисти, під час карантину залишилася без концертів та виступів. Щоб не сумувати вдома, вони з чоловіком, почали знімати відео для популярної серед молоді мережі TikTok. Це нове заняття допомогло їй з посмішкою пережити складний період.

Як повідомляв портал Знай.ua, MamaRika показала, як розважається з чоловіком у ліжку

Також Знай.ua писав, MamaRika перетворилася на спекотну вчительку