Володимир Дантес - один з найвідоміших українських виконавців. Його популярність величезна, тому не дивно, що є регулярним учасником всіляких шоу.

Не став винятком і Новий Рік. На своїй сторінці в Instagram Дантес анонсував шоу, яке незабаром його шанувальники зможуть побачити на Youtube-каналі його близького друга.

"Все-таки #годнийгод буде", таким оптимістичним заявою почав свій пост в Instagram Дантес. Він доклав відеоролик зі зйомок, на якому користувачі можуть переконатися: зірки в шоу дійсно будуть, і їх буде багато. Крім того, буде багато пісень і дуже багато шампанського і мандаринів. "Годный год" точно створить вам новорічний настрій.

"2 дні складних, але веселих зйомок новорічного шоу тільки для того, щоб 29 грудня Ви зайшли на YouTube канал до @dorn_ivan і від душі посміялися, потанцювали, підспівували і ще раз повірили в казку)", підписав відео Дантес. Прем'єра шоу відбудеться на Youtube-каналі Івана Дорна 29 грудня.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, чоловік Дорофєєвої Дантес підказав жінкам, що дарувати на Новий Рік 2021, найкраще для коханого.

Як повідомляв Знай.uа, Дантес в грайливому костюмчику ошелешив Дорофєєву, навіть не встигла вийти з ванної.

Також Знай.uа писав, що Дантес розповів про політичні амбіції і йому стало соромно.