Олена Преснякова - дружина Микити Преснякова. Звичайно, у неї немає такої популярності, як у її чоловіка, але при цьому її сторінка в Instagram також користується досить великою популярністю.

Олена регулярно публікує різноманітні пости, але останній з них привів користувачів в деяке замішання. Олена Преснякова вирішила зайнятися рекламою.

Дружина Микити Преснякова опублікувала рекламний пост. Причому рекламувати вона, раптово, вирішила чоловічий крем для гоління. "Коли чоловік" все знає сам " і "без тебе розбирається", а ти бачиш конкретну проблему і запит на її рішення - не Радь, а мовчки зроби сама.", почала свій рекламний пост Преснякова.

Зрозуміло, пост наповнений типовими рекламними оборотами по типу "щоб шкіра залишалася чистою, а щетина м'якою" і т. д.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Навіщо Олені Пресняковій знадобилася ця реклама чоловічого крему для гоління-невідомо. Невже зірковий чоловік настільки жадібний, що дружині доводиться заробляти через Instagram? Або через карантин у Преснякова немає роботи, і доводиться хапатися хоч за що-небудь?

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, слідом за Лорак, Лободою і Повалій до Росії помчала ще одна українка: "Будинкові слухають"

Як повідомляв " Знай.ua", мокра Настя Каменських засвітила інтимне місце, фанати ахнули: "бачу сосок"

Знай.ua писав, розведена Гросу звела з розуму пишним декольте: "Хочу більше"