Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк, яка підкорила не лише Новий канал, а й Instagram, часто ділиться в соцмережі кумедними фото і відео.

Так, нещодавно ведуча шоу "Хто зверху" і "Le маршрутка" показала багатомільйонній аудиторії свіжі фотографії, на яких постала в новорічному образі. У кадрі Леся позує вдома біля ялинки, яку нарядила сама, і каміна з іграшками. На 33-річній телезірці красива коротка сукня чорного кольору, яка вигідно підкреслює декольте і довгі стійкі ноги, і босоніжки в сіточку.

"Шалена Лесяантриця вже нарядила будинок, і сама вбралася.. сукня тут ні до чого😂", - жартівливо написала Нікітюк.

"Леся, йди на Холостячку 2 сезон 😘Красива, успішна розумничка😘", "Така коротка сукня, що це швидше кофточка 😄 хоча коли довгі красиві ноги, то чому б і ні😉", "Леся, та нашо вже те плаття ❤️🔥", - зазначили коментатори.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

скріншот

Раніше ми писали про те, що Леся Нікітюк може стати наступною "Холостячкою" після акторки Ксенії Мішиної. Безліч шанувальників просили Лесю взяти участь у другому сезоні, оскільки серце красуні ще вільне.

Нагадавши, раніше Леся Нікітюк показала, як згинається в спортзалі заради участі в "Холостячці".

Як повідомляв портал Знай.uа, Леся Нікітюк розкрила секрет популярності, прості слова круто змінюють життя.

Також портал Знай.uа писав про найзавидніших холостячок України – від Нікітюк і Кароль до Гросу і Могилевської.