Відома американська фото- і фітнес-модель Ана Чері обожнює хвалитися ідеальним тілом в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила черговий пікантний кадр, позуючи в спокусливому образі.

Дівчина показала, в якому незвичайному вбранні відпочиває вечорами в затишній домашній обстановці, зробивши кілька коротеньких відео для Сторіс. Так, красуня приміряла коротенькі шовкові шорти ніжно-рожевого кольору і світлий бюстгальтер, утеплившись лише за допомогою масивного сірого кардигана-оверсайз.

При цьому зірка зібрала волосся наверх в недбалий пучок, влаштувавши гарячі танці в темряві посеред спальні. Ана не упустила можливості засвітити і масивні груди, і тонку талію, і засмаглі стрункі ніжки, увесь час грайливо підтягуючи піжамні шортики.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Варто відзначити, що такі відверті кадри для Ани - не новинка. У моделі більше 12,5 мільйона фоловерів в Instagram. Дівчина часто виставляє ще й уривки тренувань, показуючи, як накачати сідниці або зробити сталевий прес. Також Чері - власниця власного бренду спортивного одягу та фітнес-клубу, який заснувала зі своїм чоловіком.

Фото в бікіні, еротичній спідній білизні, оголених сідниць або зовсім голяка захоплюють численних шанувальників по всьому світу і змушують недоброзичливців заздрити. Втім, красуню не раз звинувачували в пластичних операціях на обличчі і грудях.