Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram.

Нещодавно знаменитість порадувала численних шанувальників трепетним ранковим фото з їх з Владом Топаловим 2-річним сином Майклом. Так, артистка і її найрідніший хлопчик вирушили перечікувати холодні зимові дні на райському острові Балі, позуючи в одному зі СПА-салонів, сидячи на широкому дерев'яному дивані.

Красуня приміряла бікіні тілесного кольору, засвітивши струнку фігуру і зізнавшись, що незабутні дні поруч з сином проводить досить рідко, адже зазвичай багато працює, в тому числі знімається в шоу "Орел і Решка", залишаючи сім'ю на кілька днів. Втім, Регіна помітила, що іноді напружує Мішу своїми розповідями і "постійним дзижчанням", та так, що хлопчик проситься на ручки до інших жінок, наприклад, подруги Тодоренко, Катерини Якимової.

"Ох вже, ці незабутні дні з тобою, просто поряд, просто з мамою)

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру
Показати ще

Уявляєте, я навіть помітила, що трошки напружую сина 🙈 😂 своїми розповідями, постійним дзижчанням.

Сьогодні навіть попросився до іншої жінки на ручки, щоб поцілувати її , а вона, @yakimovakat, на 28 років старше, але як не крути, любові всі віки покірні)"

Раніше "Знай.ua" розповідав про те, що Регіна Тодоренко звузила очі за допомогою пальців і ледь не оскандалилася