Олексій Тригубенко за кілька днів після фіналу "Холостячки" з Ксенією Мішиною став бажаним нареченим для багатьох українок. Однак далеко не всі знають, хто він такий в реальному житті і чим займається поза проектом, крім залицянь за дівчатами.

Ведучий програми "Холостячка" зізнався, що після того, як актриса Ксенія Мішина не відповіла взаємністю на почуття Олексія і українки дізналися, що після проекту він вільний, що йому обірвали телефон з проханням дати номер Льоші і він навіть запропонував зробити хлопця новим"Холостяком".

Тригубенко є підприємцем і займається бізнесом, пов'язаним з орендою автомобілів. Детальніше сам про свою діяльність він розповів у своєму Instagram.

"Я - підприємець...🚀 У багатьох склалася помилкова думка, що компанії Bolt Uklon і Uber належать мені... Часто навіть питаєте, як викликати моє таксі. Ми були, як підрядники Uber. У компанії Uber немає своїх машин. Будь-яка людина, у якої є автомобіль, може зареєструватися в додатку Uber, Bolt або Uklon і брати замовлення, коли є бажання попрацювати або є вільний час. Зараз ми будуємо номер 1 автопарк таксі в Україні! При цьому створюємо цінність для власників авто і для водіїв, які шукають роботу!",- розповів він.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

І навіть на цьому Олексій не зупинився і після проекту "Холостячка" запустив ще один бізнес і возить машини з США в Україну. Про покупку таким чином автомобіля у нього задумалися навіть деякі учасники і його колишні конкуренти по шоу.

Stories Олексія Тригубенка
Stories Олексія Тригубенка

Stories Олексія Тригубенка
Stories Олексія Тригубенка

Stories Олексія Тригубенка
Stories Олексія Тригубенка

Нагадаємо, у "Холостячці" згадали найсоковитіші компліменти Еллерта для Мішиної.

Як повідомляв Знай.uа, переможець" Холостячки " Еллерт поліз до Льоші з вульгарностями.

Також Знай.uа писав, що ведучий "Холостячки" Решетник скоротив очікування глядачів.