Юна перлина українського телебачення, зірка серіалу "Школа", акторка, а також співачка Анна Трінчер розповіла своїм шанувальникам, як правильно позбавлятися зайвої ваги.
Спеціально для відданих фанатів фаворитка завзятого вусаня Павла Зіброва склала цілий список корисних порад. Про це стало відомо завдяки новій публікації Анни Трінчер в мережі Instagram.

Публікація Анни Трінчер, скріншот: Instagram
Публікація Анни Трінчер, скріншот: Instagram

"Потрібно терміново повернутися у форму. Вчора я подивилася на себе і зрозуміла, що я на зиму запаслася "утеплювачами"; (ненавиджу цей стан! Коли ти так довго до чогось йдеш, над чимось працюєш, і в якийсь момент сила волі тобі говорить така "прощавай". Значить поки для себе я вивела ідеальну формулу схуднення:
- інтервальне харчування (16/8 про нього я говорила раніше в постах, якщо хочете ще раз окремо напишу)
- жодних солодощів і мучного. Друзі, це табу якщо хочете схуднути. Ну ось не можна і все!
В цілому, якщо ви дотримуєтеся правильного режиму харчування - то цього достатньо! Але якщо ви лукавите - то ось ще пару порад:
Спорт! Для мене ідеально 3 рази на тиждень. Займайтеся з тренером - в рази ефективніше!
Танці! Дівчатка і хлопчики обов'язково йдіть і розвивайте свою пластичність + це рухливий вид діяльності, і калорії уходитимуть швидше!
Моделюючі масажі. Круто і працює! Звичайно, крепатура після цього жорстка, але воно того варте! А так, просто візьміть волю в кулак! Я в вас вірю!", - пише Анна Трінчер своїм підписникам.

Анна Трінчер, скріншот: YouTube
Анна Трінчер, скріншот: YouTube

Варто також нагадати нашим читачам, що нещодавно Анна Трінчер показала відверте вбрання для червоної доріжки, де позувала з артистом Павлом Зібровим. Яскраві фото з червоної доріжки Трінчер показала в Instagram. Відомо, що її трек "Короче, понятно" відзначили нагородою Пісня року 2020 від Музичної платформи.