Українська співачка Ані Лорак, яка вважала за краще будувати кар'єру в РФ, отримала там чергову нагороду. І показала своїй численній аудиторії в Instagram яскравий образ, який вибрала для офіційного заходу.

Артистка раніше вже показувала, куди вирушила в несподівано закритому образі. Виявилося, що в чорному шовковому брючному костюмі з блейзером-оверсайз і маєчкою з глибоким декольте вона отримала спеціальну номінацію "Діва" російського телеканалу.

Лорак вручили кришталеву статуетку у формі дорогоцінного каменю. Цього разу співачка в Stories показала ще одне фото з червоної килимової доріжки.

Лорак з хижим поглядом стоїть на дуже високих шпильках і демонструє свою сумку відомого бренду. У чорному шовковому костюмі вона стала схожа на пантеру, а великі локони тільки додали загадковості її образу.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Раніше ми писали про те, що зірка поділилася яскравими кадрами з російської премії "Золотий грамофон", на якій вона отримала чергову золоту статуетку.

" 13-ий за рахунком "Золотий грамофон "дістався композиції"твоєї улюбленої"! Дякую кожному, хто голосував і підтримував мене!"- зазначила Ані Лорак у своєму Instagram.

Нагадаємо, Ані Лорак в строгому костюмі приїхала за черговою російською нагородою.

Як повідомляв Знай.uа, Ані Лорак у вбранні зі сміливим декольте блиснула величезними "діамантами", ось так нагорода.

Також Знай.uа писав, що Ані Лорак побігла до Урганта розповідати про своє господарство.