Популярний свого часу співак, а зараз блогер і чоловік Наді Дорофєєвої Володимир Дантес не втомлюється нагадувати про себе в мережі, чіпляючись буквально за будь-яку можливість. Нещодавно артиста обурив гороскоп на Новий Рік.

Вові стало дуже цікаво те, що написали про його з Надьою знаках на каналі "Гороскоп циганки Луладжі" в месенджері Telegram.

Про це стало відомо завдяки короткій історії Володимира Дантеса в мережі Instagram.

Володимир Дантес, instagram.com/vladimirdantes
Володимир Дантес, instagram.com/vladimirdantes

Гороскоп з Telegram говорить:"Телець - зустріти Новий рік з Раком = буде не гірше, ніж весь 2020". На що чоловік Дорофєєвої написав - "Надя, ти шо?".

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

І, щоб розуміти, хто є хто: Надя Дорофєєва за знаком Зодіаку - Телець, а Володимир Дантес - Рак.

Історія Володимира Дантеса, скріншот: Instagram
Історія Володимира Дантеса, скріншот: Instagram

До слова, інший гороскоп для Тельців говорить, що з самого початку 2021 року Тельці стануть рішуче йти до результатів як у нових проєктах, так і в тих, які було запущено раніше. Працездатність і працьовитість Тельців не залишиться непоміченими. Багато хто отримає можливість просунутися службовими сходами або змінять роботу на цікавішу і високооплачуванішу.

Також варто нагадати нашим читачам, що колишня солістка гурту "Время и Стекло" Надя Дорофєєва у своїх сторіз зізналася, що перехворіла на коронавірус. Бажаючи поспілкуватися з фанатами, артистка відкрила в Instagram рубрику "Питання-відповідь", де у неї тут же запитали "Чи хворіла на корону?".

У відповідь на це Надя опублікувала свою фотографію зі стікером у вигляді миготливої корони і підписом Queen ("Королева") і коротко відповіла: Yes (Так).

Раніше повідомляли, п'яного Дантеса помітили за кутежем з 90-річним Чапкісом, Дорофєєва сумує в сторонці.

Як повідомляв Знай.uа, 10 мільйонів людей дивилися, як горить Дорофєєва: "Наша Надя".

Знай.uа писав, Буковинець Вадим Олійник вперше розповів, як попрощався з Дантесом: "Це був удар у спину".