Популярна українська діджейка, модель, секс-символ і екссолістка групи NikitA Анастасія Кумейко, більш відома, як Dj NANA, обожнює радувати шанувальників в Instagram гарячими кадрами. Зірка активно займається спортом і тому може похвалитися розкішним тілом.

Нещодавно знаменитість виставила розкішний кадр зі свіжої фотосесії, позуючи в незвичайному шкіряному вбранні бордового кольору, що складається з довгої спідниці і блейзера-оверсайз. Жіночний образ артистка доповнила ніжним вечірнім макіяжем і зачіскою із зібраними в хвіст довгим волоссям.

При цьому "фішкою" кадру стало те, що красуня була топлес, блиснувши пишними оголеними грудьми і тонкою талією. Настя міцно обіймала блейзер, закривши очі і згадала хіт Світани Лободи "40 градусов", який побачив світ ще в 2012 році.

"Я відчуваю як ти дихаєш

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

І я так сильно, так сильно..."

Фолловери засипали Настю компліментами: "як красиво😍"," чутливо♥️", " Сильнр... сильно... замерзла ?)) ", "😍 😍 😍ніжність і секс на одному фото!!!", "🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥Шикарна як завжди❤️", " коли вже будуть фотосесії ню?як за часів групи Nikita?", "Х'юстон😍 це любов ❤️".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Кумейко підкорила шпагатом повітря, Волочковій туди не дістатися

А ще Кумейко перевершила Ріанну занадто спокусливою витівкою