Одна з головних "фішок" співачки Олі Полякової, крім нескінченних ніг - її довге волосся. Ще пару днів тому фанати були вкрай спантеличені тим, що Оля змінила розкішну біляву гриву на подовжене каре, і переживали, що зірка підстриглася і ми ще довго не побачимо її колишньою.

Однак на новій фотографії в соціальній мережі Instagram Полякова повернула собі волосся, та ще постала в образі спокусливої гонщиці.

На Олі-сріблястий облягаючий костюм, як ніби вона тільки що брала участь у"Формулі 1". Її головна перевага-грива, але на цей раз не білосніжного, а вже м'яко-карамельного кольору покладена у високий "кінський хвіст".

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Все ! Фінал! Я увірвалася в гоночному костюмі на фінішну пряму!))) 12345?))) ", написала Полякова?
Фотографія дуже сподобалася користувачам, а в коментарях навіть відзначилася співачка Катя Бужинська.

Також ми писали про те, що ненафарбована Оля Полякова розповіла про свої операції:"ніс собі відрізала". Так, співачка розмістила ролик, в якому з'явилася за кермом машини, а її пасажирами стали дочки – 15-річна Маша і 9-річна Аліса.

Нагадавши, раніше Оля Полякова в гарячому міні покрутила попою на камеру: у чоловіків течуть слинки.

Як повідомляв портал Знай.uа, Оля Полякова ніжно звернулася до українців:"Ну що, пупсики".

Також портал Знай.uа писав, що Ольга Полякова розкритикувала вибір Ксенії Мішиної у фіналі "Холостячки": "нічому життя не вчить". Суперблондинка засмутилася, що головна героїня упустила хорошого і надійного Льошу і вибрала безтурботного сценариста" Квартал 95 " Олександра