Телеведуча Марічка Падалко опублікувала в своєму Instagram знімок, на якому зображений її вихід у світ з чоловіком — журналістом Єгором Соболєвим.

Незважаючи на карантин, Марічка відмінно провела час. Вона розповіла, що встигли серед передноворічної суєти і суворого карантину вибратися на концерт в Жовтневий палац.

Вона розповіла, що їй вдалося послухати оперу у виконанні аматорів, проте було складно повірити, що це не професіонали. Марічка також вказала, що послухала спів і найвідомішої синоптикині країни Наталії Діденко.

Падалко також написала, що візит на концерт змусив її задуматися — люди в зрілому віці вчаться малювати, співати, грати на музичних інструментах... і Марічці теж захотілося для себе нове хобі.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

"Загалом, є над чим задуматися на найближчі 30-40 років", — написала Падалко.

Також вона запитала у своїх фоловерів, чи є у них час на хобі, або вони теж не можуть підступитися до нереалізованої мрії?

Нагадаємо, заміжня ведуча 1 + 1 Марічка Падалко засвітилася з чужим чоловіком: "приємно бачити"

Як повідомляв портал Знай.ua , Мосейчук і Мазур - одні з найвпливовіших жінок в Україні.

Також Знай.ua писав, що телеведуча Наталія Мосейчук повідала про шалену радість завдяки карантину.