Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль в соціальній мережі Instagram.

Якось 36-річна виконавиця хітів "Королева ночі" і "Нічна жриця" вже радувала шанувальників результатом роботи професіоналів, коли поставала в одному лише білому халатику і тюрбані для сушіння волосся, з-під якого видніються Золоті локони волосся.

Зараз вона в Stories опублікувала відео з TikTok, в якому знову опинилася в цьому ж вбранні. І, ймовірно, ролик був того дня ж і записаний. На ньому Ольга Полякова відривається і показує свої рухи під музику. При цьому ноги у неї практично оголені, також як і плечі, одне з яких співачка вирішила оголити. На її тілі можна помітити багато всевохможних прикрас. Серед них браслети, масивні ланцюги на шиї кільця.

В кінці короткого відео виконавиця відправляла повітряні поцілунки іншому українському співакові, гумористу-пародисту і акторові театру і кіно Андрію Данилку, якого багато хто знає як артиста під жіночим ім'ям Вєрка Сердючка. Видно, що він сидить з приспущеною чорною маскою і спостерігає за діями Полякової. І потім вони разом починають сміятися і це можна почути.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, Полякова перетворилася на блакитноокого "штукатура": "Підкоротимо?”

Як повідомляв "Знай.ua", Полякова в одному лише халатику прочинила груди: "Відрізала, а що пришила?"

Знай.ua писав, з волоссям Олі Полякової відбувається щось дивне: "Фінішна пряма”