25-річна українська співачка Аліна Гросу виставила відео зі свого дитинства — хоча у кадрі вона зовсім маленька, тоді вона вже починала робити перші кроки у шоу-бізнесі.

Відповідні публікації були розміщені у розділі сторіз (тимчасових постів) на її сторінці у соціальній мережі "Інстаграм".

На записі можна побачити, як маленька Аліна тренується красуватися на камеру. Дівчинка танцює, робить сердечки долонями, манірно поправляє волосся. На відео, змонтованому у сучасному відеоредкаторі, додані зображення бджілок — у кадрі грає пісня "Бджілка", яка стала одним з головних хітів для тоді ще маленької Гросу.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч
Показати ще

Однойменний альбом "Бджілка" вийшов у далекому 2002 році, тоді ж на екранах телевізорів з'явився кліп на пісню. Аліні було всього 8 років, коли вона переїхала до Києва заради музичної кар'єри. Але це був не перша її спроба долучитися до публічого життя — ще 1998 року Аліна брала участь у конкурсі "Міні Міс Україна" в номінації "Маленька панночка-талант". Так зо її відносно заможне дитинство складно назвати простим.

Кліп "Бджілка" доволі довго перебував в ротації музичних каналів і досі залишається одним з найбільш знакових і відомих серед українців.