Відомий український реп-виконавець Джиган, який побудував свою кар'єру в Росії, здобув ще більшу популярнусть на початку 2020 року через дивні фото і відео в Instagram, а також гучний скандал навколо його сім'ї.

Так, коли дружина Оксана Самойлова подарувала чоловікові четверту дитину, сина Давида, який народився в лютому в Майямі, США, щасливий батько на радощах пішов у загул з наркотиками, після якого навіть лікувався в двох клініках. Тоді ж Самойлова дізналася і про численні зради Джигана, подавала на розлучення, але репер так сильно намагався повернути кохану і маму його дітей, з якою разом 11 років, що Оксана пішла на примирення, і здається, у них це непогано виходить. До слова, пара виховує чотирьох дітей: Аріеллу, Лею, Майю і Давида.

Тепер же Самойлова вирішила пожартувати над чоловіком, презентувавши йому велику чорну коробку зі своїм обличчям. Всередині Джигана чекав креативний сюрприз: набір постільної білизни, чохол для телефону, пазли, чашка, чохол для валізи, і все це - з селфі коханої дружини. Пара також влаштувала смішну фотосесію з подаруночками.

"Кращі подарунки для чоловіка в 2020 році 🤣 🤣 🤣

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

якщо ви ще не знаєте, що подарувати своїм мч,у мене є пару ідей 🤣 🤣 🤣 "

Фоловери залишилися в захваті: "😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆 коли ти дуже накосячив в 2020 році🤣 🤣 🤣 🤣 🤣", " не здивуюся, якщо він тепер навіть уві сні тільки дружину бачить😹 😹 😹", " це найкраще, що можна було придумати😹 😹 😹"," Боже! Як же я кричу😂 😂 😂 ви балдьожна❤️🤣 🤣 🤣 🤣", " головне-ненав'язливий подарунок😅".

Нагадаємо, Джигана кинула дружина після зради з покоївкою, що буде робити мама чотирьох дітей.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що ідеальна Instagram-сім'я розпалася – знаменитий батько 4 дітей виявився наркоманом.

Також портал "Знай.uа" писав, про відому російську співачку обікрав власний чоловік і втік до колишньої.