Чоловік відомої української співачки і солістки групи "Время и Стекло" Наді Дорофєєвої Володимир Дантес час від часу викладає забавні пости на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

Нещодавно знаменитість поділився кадром зі свіжої фотосесії, сидячи на сушильній машині і рекламуючи відомий бренд побутової техніки. Так, артист приміряв картату сорочку, широкі чорні джинси і замшеві коричневі дезерти, розповівши, як вони з коханою дружиною ділять обов'язки по дому.

Виявляється, у Наді і Вови немає поділу домашньої роботи на "чоловічу" і "жіночу", кожен прибирає, коли у нього є вільний час. Втім, в зірковій родині частіше готує саме Дантес, а Дорофєєва обожнює його їжу. Обидва в парі терпіти не можуть мити посуд, тому і обзавелися посудомийною машиною. До слова, артисти рік тому переїхали в заміський будинок під Києвом.

"Як у вас з домашніми обов'язками в парі?

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

У нас ніколи не було поділу на «чоловічу» і «жіночу» роботу вдома. У кого є час - той і прибирає.

Я, наприклад, частіше готую, і це прям проти радянських устоїв про чоловічі і жіночі обов'язки, та й Надя в захваті від моєї їжі)
Що точно у нас не в фаворі - це мити посуд, тому ми виконали свою мрію і купили собі посудомийну машину)))

А ще, коли я був в Америці, майже в кожному будинку там була сушарка, і я просто мріяв її собі купити. Це дивовижне відчуття, коли ти не чекаєш 6 років, поки речі висохнуть і не забираєш їх холодними з балкона, а дістаєш вранці теплими і м'якими, і відразу одягаєш на себе, навіть прасувати не треба."

Нагадаємо, чоловік Дорофєєвої показав, як почати життя спочатку

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала мудру пораду шанувальникам.