Відомий український радіоведучий на Люкс ФМ і шоу на YouTube" Слава+ " Слава Дьомін поділився з шанувальниками кумедною фотографією в центрі Києва.

За чоловіком стежать понад 67 тисяч осіб в соціальній мережі Instagram, де він і опублікував знімок, на якому постав з рогами, палицею ковбаси в руці і з бубонцями.
"А ви колись співали в центрі Києва в палицю копченої ковбаси пісню Jingle Bells? Та ще й з рогами і бубонцями", — написав він у підписі до публікації. Пояснення цьому з'явилося на сторінці радіо "Lux FM", де було прикріплено відео завдання. "Чоловіча команда Цього тижня програла в грі #основнойінстинкт і Славочка Дьомін буде всіх нас вітати з наступаючими святами і співати Jingle Bells", — йдеться у відео, після чого Дьомін починає співати рядки пісні і смикати прив'язаними бубонцями.

"Вау. Частіше б", "Судячи з усього, це самець оленя", "Ні я такого ніколи не робив, і ще я ніколи не їв гусака", "О, а гімн Гондурасу В Слонячий бивень проспівати слабо!?)))", "Бубенці окремий прикол", "Це найкраще, що я побачила сьогодні рано", — написали користувачі в коментарях до публікації.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Нагадаємо, український ведучий позбувся авто посеред білого дня, довелося платити "викуп": "Подзвонив з криками"

Як повідомляв "Знай.ua", популярний український ведучий вставив собі величезні жіночі груди, навіть Сердючка позаздрить

Знай.ua писав, український ведучий перетворився на депресивну сніжинку: який настрій, такий і Новий Рік