Ксенія Мішина, українська акторка, головна “холостячка” країни, не завжди утримувалася від вживання алкоголю. У мережі можна знайти відео, де відверто п'яна дівчина сміється і танцює.

Під час шоу “Холостячка” Мішина неодноразово наголошувала на тому, що вона не вживає алкоголю. Тому на столах, за якими вона приймала парубків, завжди красувалася пляшка безалкогольного вина чи шампанського. Дівчина пояснювала, що їй ніколи не подобався ані смак, ані ефект від спиртного.

Проте в Інтернеті досі можна знайти відео з програми “Ніч у барі”. На ньому Мішина перехиляє чарки і фужери, і стакани різного алкоголю. Після цього вона танцює і співає пісні російської естради.

Підписників потішило, що Мішина не така правильна як хотіла здаватися, проте декого здивував кадик дівчини, який можна побачити на алкогольному відео. "В неї що, є кадик?" — запитали в коментарях. Не виключено, що акторка може мати збільшену щитоподібну залозу, яку можна сплутати з кадиком. Мішина не коментувала ні свій кадик, ні гіпотетичну хворобу. В іншому коментарі зірку взагалі ж назвали схожою на покійну співачку Жанну Фріске.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо, раніше колишня "Холостячка"Ксенія Мішина розповіла нюанси пост-шоу: "Історія добігає кінця".

Як повідомляв портал Знай.uа, Григорій Решетник після фіналу розмістив спільний знімок з фіналістом Олексієм Тригубенком.

Також портал Знай.uа писав, що ведучий "Холостячки" Григорій Решетник заінтригував напередодні пост-шоу: "Ксенія не готова до відносин".