Український підприємець, фіналіст шоу "Холостяк" Олексій Тригубенко шукає подарунка для батька і попросив поради у своїх підписників.

Відповідне відео він виклав на своїй сторінці у соціальній мережі "Інстаграм" у розділі сторіз.

Запис йшов з автівки чоловіка — на сьогодні в нього запланована низка важливих справ і зустрічей. Однак Олексій не забуває про найрідніших, тому подумав і про день народження тата. На жаль, попри широкі інтереси нині вже немолодого чоловіка — так, він і мисливець, і рибалка, Тригубенку-молодшому поки нічого не спало на думку. Тому він і спробував звернутися до своєї аудиторії.

Олексій Тригубенко, скріншот "Інстаграм"
Олексій Тригубенко, скріншот "Інстаграм"

Олексій Тригубенко став зіркою останнього тижня після того, як українці дізналися, що урешті-решт головна героїня шоу Ксенія Мішина віддала своє серце не йому, а головному конкуренту, сценаристу "Квартал 95" Олександру Еллерту. Багатьох глядачів це рішення засмутило — вони вбачали куди кращу партію у надійному й дорослому Тригубенко.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Олексій все ж не впадає у відчай і виглядає бадьорим й веселим. А для тих, хто встиг засумувати за ним після закінчення шоу, чоловік пообіцяв провести прямий ефір.

Нагадаємо, у "Холостячці" згадали найсоковитіші компліменти Еллерта для Мішиної.

Як повідомляв Знай.uа, переможець" Холостячки " Еллерт поліз до Льоші з вульгарностями.

Також Знай.uа писав, що ведучий "Холостячки" Решетник скоротив очікування глядачів.