Українська ведуча Жанна Бадоєва, відома як колишнє обличчя програми "Орел і решка" і нинішня центральна фігура "Життя інших", обговорила проблему вірувань і забобон щодо зустрічі Нового року.

Відповідна публікація була розміщена на її сторінці у соціальній мережі "Інстаграм".

"Кажуть, в рік бика не можна святкувати в червоному (щоб не розлютити його)))))), а в Італії вважається, що відзначати Новий рік в червоному - на щастя і удачу в новому році!!!!! Ви прислухаєтеся до цих порад або вважаєте, що це нісенітниця?" — запитала зірка у своєї онлайн-аудиторії.

До публікації вона прикріпила фото на фоні моря у якійсь бухті. Також на знімках можна помітити старовинну архітектуру. Схоже, світлину Бадоєва підбирала спеціально з Італії (про це говорить не лише краєвид, але й відмічені україно-італійські фотографині Vicoolya & Saida).

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Аудиторія Бадоєвої виявила здоровий скепсис і розкритикували новітнє повір'я.

"По-перше, рік Бика почнеться тільки 12.02.2021. По-друге - у биків чорно-біле зір, вони реагують не на червоний колір, а на рухи матадорів. Червоний був обраний для ефектності видовища. Тому і зустрічати можна в чому завгодно і як завгодно!", — йде мова в одному з коментарів.

"Ми ж не китайці, рік Бика відзначати, давайте ще ацтекський календар згадаємо", — зауважує інша користувачка соцмережі.

Скріншот Instagram
Скріншот Instagram

Раніше повідомляли, зірка "Орла і решки" Івлєєва вбралася в гарячу Снігуроньку, рольові ігри побачили всі.

Як повідомляв Знай.uа, ведуча "Орла і Решки" переночувала в стилі кочівників: юрта замість готелю.

Знай.uа писав, ведуча "Орла і Решки" Івлєєва прокоментувала чутки про зраду чоловіка: "Буду з цим розбиратися".