Наташа Горова - 23-річна донька колишньої дружини репера Потапа Ірини Горової. Дівчина активний користувач Instagram, де у неї кілька десятків тисяч фоловерів, яких вона радує яскравими кадрами з життя.

Нещодавно юна знаменитість виставила яскраве селфі, показавши, як утеплилася в один з прохолодних зимових днів. Так, красуня приміряла затишний сірий светр-оверсайз, недбало відкинувши волосся і доповнивши ніжний образ легким макіяжем.

Варто відзначити, що Наташа наполегливо стежить за фігурою, а завдяки правильному харчуванню і спорту, в який входять і тренування в фітнес-клубі, і пробіжка, може похвалитися розкішним тілом. Крім цього у дівчини, як і у її зіркової мами, безліч татуювань на тілі, сама Горова-молодша впевнена, що їх близько 40-ка штук.

Фолловери засипали Наташу компліментами:" Дуже гарна"," яка красива", "ух яка красуня", " вау яка красуня 🔥💝❤️❤️💝💋", "красуня зайка❤❤❤❤❤❤❤🔥🔥🔥🔥😘😘💞", "Мілашка така😍", " шалено ❤️❤️❤️❤️", "Гарна💯 💙".

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Варто відзначити, що раніше Наташа Горова розповідала про те, яких святкових традицій дотримується її сім'я. Знаменитість поностальгувала за часами, коли вони по суботах ходили в лазню або збиралися в гостях у бабусі і дідуся для перегляду новорічних фільмів.