Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила яскраву серію кадрів, позуючи з абсолютно незвичайною для себе зачіскою. Артистка вирішила кардинально змінити стиль, адже обожнює різні перевтілення.

Тепер же красуня постала перед шанувальниками з довгими нарощеними кісками і вплетеними в них аксесуарами-кільцями замість "фірмових" кучериків. Інопланетний образ Настя доповнила яскравим макіяжем з синіми тінями на повіках і толстовкою-оверсайз сірого кольору.

"Моя сталість - в постійних трансформаціях 🌐
У пізнанні себе і своїх граней, відкритості до всього нового! 😍

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні
Показати ще

Або навіть в перестановці будинку або зміні зачіски! ☺️

Адже новий досвід і нові враження дуже надихають! ✨ Кожен день ми можемо пробувати щось нове і відкривати для себе все більше і більше світу зовні і світу всередині нас!

Згодні?

А взагалі, просто хотіла показати вам свою нову зачіску! 😄Як вам? 😘"

Фолловери не пройшли повз, порівнявши зачіску Насті з зачіскою Юлії Саніної з кліпу "Кобра": "Настя, твоя фішка це кучерики.......а це злизано у Саніної....не в образу....🙄 ", "Зачіска схожа як в Саніної в кліпі Кобра"," Кошмар який", " Вау! Круто!", "Сексі😍 🔥".

Юлія Саніна в кліпі

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото.