Українська ведуча і Почесний посол ООН Маша Єфросініна розповіла про те, як їй вдалося владнати свій шалений розклад, який став проблемним через її захворювання на коронавірусну інфекцію COVID-19. Допомогли їй у цьому небайдужі люди, а зокрема — її чоловік.

Про це Єфросиніна написала у публікації на своїй сторінці у соціальній мережі "Інстаграм".

"Цей тиждень був дана мені, щоб усвідомити кілька речей:

- світ не розколюється навпіл, якщо ти, захворівши, не можеш виконати всі свої зобов'язання. Твої докори себе не мають нічого спільного з реальним станом речей - люди все розуміють!

- Люди готові допомагати - кожен так, як відчуває.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

- Імунітет виробляється не тільки на цю погань, яка косить, не шкодуючи! Але і на агресивних пустоплюїв, тому що ТАКА кількість добрих і щирих побажань на свою адресу я не отримувала ніколи. Агресія хейтерів - це просто невеликий укус в порівнянні з тією кількістю добра, яке притаманне адекватним і людяним людям!" — стверджує жінка.

Маша Єфросиніна, фото: скріншот відео
Маша Єфросиніна, фото: скріншот відео

Але особливо вона вдячна своєму чоловікові Тимуру Хромаєву, який був змушений зробити неймовірні зусилля, аби змогти забрати замість Єфросініної нагороду від журналу Elle.

"Я заново закохуюся в мого чоловіка, який знову зумів мене здивувати і підкорити!

Спасибі тобі @timur_khromaev за те, що вчора отримав за мене мою премію «Натхнення» від @elle_ukraine. І саме тому, що я знаю, чого тобі коштував цей крок, я ціную і люблю тебе з більшою силою!", — пояснила Маша.


Раніше повідомляли, Єфросиніна зізналася, як її принижував колишній чоловік: "Ти чим думала? Терпи".

Як повідомляв Знай.uа, Кравець з кварталу згадала про знущання чоловіків, серце розривається: "Це не жарти".

Знай.uа писав, Єфросиніна встала на стежку війни з насильством щодо жінок: "Цифри жахливі...".