Українська телеведуча і блогер, яка прославилася в якості Ревізора краси Олена Філонова на відпочинку дізналася про смерть батька. Вона вирішила трохи розповісти аудиторії про їхні взаємини і подякувала за підтримку.

" Я ХОЧУ сказати всім величезне спасибі за підтримку. Це дуже допомагає і додає сил. На жаль у мене немає фото з татом, тільки там де я маленька. Всі ці фото в Києві. Я про нього ніколи не говорила, тому що це особисте. Зараз писати причину я не хочу. Це не до місця, не до випадку, а може і просто не треба! Але можу сказати єдине, відносини були не прості. Як би не було, але він мій тато. Все одно він частинка мене, а я його", - пише Філонова.

Олена зазначає, що її батько був непростою людиною, але вона ніколи не тримала образу на нього і зазначила, що буде пам'ятати його завжди.

"P. S. Дуже прошу мене сьогодні зрозуміти і не засуджувати. Я вже в сторіс попросила. Але можливо хтось не бачив. Мені дуже важко. Це все несподівано сталося. Моя команда і я сподіваємося на лояльність і розуміння. На жаль, є процеси, які ми не можемо зупинити. Вибачте мене все. Спасибі за розуміння", - пише Філонова.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Нагадаємо, конкурентка Фреймут Філонова стягнула обличчя і вивалила натуральні груди.

Як повідомляв Знай.uа, Ревізор краси Філонова втратила найближчого чоловіка.

Також Знай.uа писав, що чарівний Ревізор Філонова "кайфонула" в солоній водичці, релаксу немає меж.