Солістка "The Hardkiss" Юлія Саніна розповіла, як бореться з зневірою і навіщо іноді дозволяє собі цей гріх. Уривок з інтерв'ю для Віва вона опублікувала в Instagram.

Вона поділилася своїм секретом, що їй дозволяє не впадати в зневіру."

розумію, що зневіра — це гріх. Але я дозволяю собі іноді сумувати. Дозволяю собі цю емоцію. Поплакати, пошкодувати себе. Іноді це дуже потрібно. Перестати зображати з себе сильну жінку, яка може гори звернути. І тихенько пошкодувати себе", - пише Юлія.

Саніна зізналася, що її з цього стану витягує зазвичай сім'я.

"мій син, у якого мільйон новин всяких різних. Він повинен розповісти, А я повинна послухати. Тут і зараз. Тому мамі довго сумувати не доводиться:) піднімають настрій Хороші новини, нові проекти. Плюс, звичайно ж, позитивні коментарі наших друзів-слухачів. Вони кожен раз нагадую мені, що все не дарма і що «поплакала» і вистачить, пора включатися і працювати. Заради них, заради себе", - пише Саніна.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Нагадаємо, Саніна пояснила, чому не прийняла кубок від Дімопулос на " Танцях з зірками.

Як повідомляв Знай.uа, інопланетна Настя Каменських "позичила" волосся у Саніної з "The Hardkiss".

Також Знай.uа писав, що фіналістка "Танців з зірками" Саніна розігрілася, вмостившись на залізного жеребця.