Коли пара слави і Едгара повідомила про розлучення-фанати були в шоці. Їх союз вважали одним з найміцніших в шоу-бізнесі. З батьком своїх дітей артистка підтримує прекрасні стосунки. А нещодавно зізналася, що її серце не вільне. Ім'я коханого вона не розкриває. Але з Новим каналом співачка поділилася секретом, який подарунок приготувала хлопцеві під ялинку.

"Коханому, за давньою дівочою традицією, подарую красиву артистку під бій курантів, – посміхається вона. - Собі під ялинку замовила цілий wish-list на ватмані (сміється). Чого там тільки немає, головне, не переплутати габарити. А ось дітям, якщо чесно, ще не придумала. У них теж є лист бажань, мені залишається тільки визначитися з пріоритетністю. Леон обожнює книги, всякі пізнавальні штуки, ну і щось для активного спорту. Лаурке потрібно щось дівчаче: вона обожнює косметику і завжди перша в черзі, щоб зробити мамі макіяж. Можливо, будемо "працювати"в цьому напрямку".

До свят Слава Камінська готується задовго.

Слава Камінська, Діти, фото: Instagram
Слава Камінська, Діти, фото: Instagram

"Головна сімейна традиція – наряджати ялинку разом з дітьми. Цього року у дітей подвійний ритуал: на татовій локації і у нас вдома, – розповідає вона. - Леон і Лаура народилися в грудні, тому декор квартири починається заздалегідь. У нас завжди багато куль, стрічок, до цього додаємо гірлянди і ялинку – Сhristmas mood готовий. Власний святковий настрій я створюю на шопінгу – коли вибираю подарунки для рідних і близьких. Обожнюю цю справу! "

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Новий Рік артистка святкуватиме на сцені, як і попередні 15 років. А потім зіркова матуся поспішить до сина і дочки.

Слава Камінська, Діти, фото: Instagram
Слава Камінська, Діти, фото: Instagram

Нагадавши, Слава Камінська видала, що відбувається між нею і екс-чоловіком Едгаром.

Як повідомляв Знай.иа, Слава Камінська сильно змінилася після розлучення.

Також Знай.иа писав, що колишній Камінської Едгар після розлучення рятує напівголих красунь, груди що треба.