Популярна українська телеведуча Ольга Фреймут просто обожнює привертати до себе увагу різними способами в Instagram і Facebook.

Нещодавно знаменитість виставила трепетне селфі з чоловіком, генеральним директором "Нового" каналу Володимиром Локотко, зворушливо привітавши численних фоловерів з Різдвом за Новоюліанським календарем 25 грудня. Так, кохані сиділи поруч, притулившись один до одного і примірявши затишні теплі светри.

При цьому Ольга використала для кадру ще й ніжну Insta-маску, за допомогою якої вбрання подружньої пари яскраво заблищало. Варто відзначити, що Ольга і Володимир разом виховують трьох дітей: Злату Мітчелл від першого шлюбу Ольги, Валерія і Євдокію.

"Щасливого Різдва🕊"

Популярні новини зараз
Київ під загрозою віялових відключень світла: ситуація "контрольована", але не дуже Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Фолловери залишилися в захваті, почали вітати пару у відповідь і дякувати їх сім'ї: "Класна фотка,просто няшки💯 👍♥️"," Зі святом, найкраща пара❤️😍", "такі милі💋"," дякую , взаємно ! Ви прекрасна пара ♥️!!!", "Зі святом!!! Дуже гарна пара.", "Щастя Вам!", "❤️❤️❤️💖💖💖НАВЗАЄМ!", ". Дякуюююююю! І вам також! ! ! ❤".