Чоловік відомої української співачки і солістки групи "Время и Стекло" Наді Дорофєєвої Володимир Дантес час від часу викладає забавні пости на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

Нещодавно знаменитість поділився уривком бекстейджу зі зйомок новорічного ролика для популярного бренду алкогольних напоїв, в якому взяла участь і Надя Дорофєєва. Так, артист приміряв чорний смокінг і білосніжну сорочку, тримаючи в руках келишок щампанського, в той час як його кохана позувала в шовковій сукні, радісно посміхаючись на камеру.

Володимир зізнався, що збирається загадати під час святкування Нового року 2021 року, тому що 2020 рік ясно дав зрозуміти, як важко жити в її відсутність. Також Дантес побажав численним шанувальникам хороших і веселих корпоративів.

"На наступний рік я загадав стабільність, ось правда
після 2020 це все, чого можна захотіти😂

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Сподіваюся, ваші корпоративи проходять так само весело, як у нас ☺ "

Фолловери не пройшли повз, відповідаючи Володимиру: "Цього року теж все було стабільно. Стабільно звіздець 👍", " якщо стабільно хріново, то мабуть я пас😅", " О так, стабільність всім необхідна, якось не до корпоративу в цьому році...", "А я загадала поспати😶а то у мене очі випадуть👀 і мозок вибухне🤯".