Надія Матвєєва, українська акторка і телеведуча, привітала усіх українців з Різдвом Христовим за григоріанським календарем. Жінка, як яскрава і емоційна особистість, обрала для свого звернення й сукню особливо яскравого, ледь не засліплюючого відтінку фуксія.

Зірка опублікувала красиве фото на власній сторінці у соціальній мережі “Інстаграм”. На світлині жінка позує У вбранні кольору фуксії. Талію підкреслює чорний товстий пасок. Обличчя ведучої розслаблене і радісне. З прикрас на жінці лише великі золоті сережки-кільця. На голові акуратно вкладені кучері. Матвєєва написала такий коментар: “Світлого і радісного Різдва всім, хто святкує сьогодні ❤️ Нехай буде більше хороших новин, що збуваються бажань і впевненості в майбутньому 🙏🙏 Миру, здоров'я і благополуччя вам і вашим родинам”.

За григоріанським календарем Різдво святкується по всьому світу у вечір з 24 на 25 грудня. Родина і близькі збираються разом, відвідують служба або ж просто святкують за столом, заставленим різними наїдками і ласощами. Діти зранку отримують подарунки під ялинкою. Традиція, яку не мають православні родини на святкування цього дня, - залишати у мисці воду і накришені овочі для оленів Санти. Цього року в Україні 25 - офіційний національний вихідний.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Нагадаємо, раніше Ксенія Мішина обговорила з шанувальниками відносини на основі матеріальної вигоди: "Так бомбануло".