Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка зараз часто виступає в Російській Федерації, якось вже показувала шанувальникам свою молодшу дочку Сару.

Дівчинці зовсім недавно виповнилося 11 років, і на її сторінці з'явилося відео, підписане словами: "Trust is the perfect murder weapon". При перекладі це означає - "Довіра - ідеальне знаряддя вбивства" - і цей напис вже знаходився під однією з публікацій.
На опублікованому відео показані фрагменти заходу, зробленого на честь дня народження юної дівчини. Все зроблено у похмурих тонах, з безліччю різних свічок і декорацій, що підтримують відповідний антураж. На кадрах можна помітити і саму Сару Брежнєву в чорній сукні і з нафарбованими губами, через що важко уявити, що дівчині всього 11 років. Сам відеозапис зроблений під пісню "Brodinski & Hell Kell — Show Out", яка десь посередині зупиняється, щоб один з присутніх повідомив: "О боже мій, здається у нас тільки що вбили ведучого. Ведучого хоч і вбили, але те, що ми знаємо точно, це те, що вбивця серед вас".

Далі кожен присутній занурився в розслідування вбивства за всіма законами детективного жанру і протягом цього шоу розгадувалися безліч головоломок, щоб дізнатися про те, хто ж все-таки скоїв цей злочин.

Нагадаємо, 11-річна дочка Віри Брежнєвої виглядає, немов точна копія співачки: "Рот, зуби, вуха..."

Як повідомляв "Знай.ua", юна дочка Брежнєвої в крихітному бікіні похвалилася формами, мама не стрималася: "Моя..."

Знай.ua писав, Віра Брежнєва в бікіні запалила на яхті зі 114-річним політиком: "Ой, це чужий Дід"

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще