Пугачова з Галкіним запросила в гості Світлану Лободу та інших зіркових друзів.

В Instagram на сторінці фанатів Алли Пугачової з'явилось фото, на якому зображена весела компанія у замку примадонни. На фото разом з Максимом Галкіним, Аллою Пугачовою серед інших зірок російської естради красується Світлана Лобода зі своєю донькою Євою.

На світлині також присутні музичний продюсер Лободи Нателла Крапівіна та комік з Comedy Club Олександр Ревва з дружиною Анжелікою і донькою Амелі.

"Весела компанія", - підписали фанати фото.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Вся ця весела компанія судячи з фото знаходиться в замку примадонни. Судячи з дати розміщення світлини, можна подумати, що Пугачова влаштувала веселе Різдво 25 грудня, організувавши такий собі сімейний корпоративчик.

Однак, це не так. Як з'ясувалось, фото зроблене рік тому під час святкування 70-ліття Алли Пугачової.

Після гучного застілля Галкін з Пугачовою та їхні всі гості почали робити пам'ятні фотографії, які й розмістили в мережі ще у червні 2019 року. Чому це фото з'явилось на сторінці фанатів аж через рік - не відомо.

Ще фото з ювілею Пугачової:

Та Різдво 25 грудня зіркове сімейство Пугачової і Галкіна таки відзначили. Однак, у родинному колі.

Максим Галкін показав на фото, як він з дітьми прикрашали ялинку.

Нагадаємо, Алла Пугачова підтримала супротивника Путіна: "Дякую, що передали правду життя".

Як повідомляв портал Знай.ua, Галкін балує дітей "шкідливими" ласощами, поки Пугачова не бачить

Також Знай.ua писав, подарував синові Пугачової іграшку своєї мрії