Популярна українська співачка Тіна Кароль, якій тільки ледачий шанувальник не приписував роман з молдавським співаком Даном Баланом, знову заінтригувала фанатів цікавою публікацією.

Тіна опублікувала шматочок нового треку, і прикрасила це відвертою фотографією, яку переробила на анімацію. Про це стало відомо завдяки новій публікації Тіни Кароль в мережі Instagram.

"Самотність - це п'єдестал, невичерпне джерело натхнення. Мої музи шепочуть вам про кохання... Слухай повну версію пісні і весь альбом на @spotify @applemusic і за підтримки @hitfm_ua", - підписала публікацію Тіна Кароль.

До слова, публікація співачки зібрала понад сто тисяч переглядів. І це не дивно, адже Тіна продовжує заманювати нову аудиторію своїм талантом і відвертими кадрами.

Популярні новини зараз
Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Централізованого опалення може більше не бути: людей шокували заявою
Показати ще

Тіна Кароль, instagram.com/tina_karol
Тіна Кароль, instagram.com/tina_karol

Нагадаємо, що для обкладинки альбому "Ювілейний" співачка знялася оголеною. Вона позує в кадрі, схрестивши ноги і прикривши руками груди.

Також варто нагадати нашим читачам, що на офіційній фан-сторінці Тіни Кароль в соцмережі з'явився відеоролик п'ятирічної давності, де вона стала головною героїнею випуску "Сніданок з 1+1", в якому разом з дітьми виконала українську новорічну народну пісню, яка здобула всесвітню популярність в музичній обробці Леонтовича — "Щедрик".

Раніше повідомляли, Тіна Кароль привітала українців з католицьким Різдвом своїм "Щедриком".

Як повідомляв Знай.uа, Тіна Кароль розкрила правду про переслідування папараці: "Журналістка переодяглася в медсестру".

Знай.uа писав, оголена Тіна Кароль заплакала від самотності: "Шепочуть про кохання".