Телеведуча Леся Нікітюк може стати новою "Холостячкою" після Ксенії Мішиної. І вже зараз довгонога блондинка приміряє спекотні образи, які можуть звести чоловіків з розуму.

Аккаунт Like Star Sweet в соціальній мережі Instagram опублікував фото Лесі в маленькій чорній сукні, як заповіла велика Коко Шанель.

Сукня спокусливо облягає ідеальні форми Лесі. Викликом для чоловічого самовладання стало глибоке декольте, яке практично не приховує пружний бюст телеведучої. Свій святковий модний лук Нікітюк доповнила високою зачіскою з чубчиком і сережками "висульками", які підкреслюють граціозну шию знаменитості.

" раді вітати Вас у нас на сторінці, присвяченій жіночій красі😍 ми тільки починаємо. Підтримай нас лайками і підпискою!",- йдеться під публікацією, яку вже встигли оцінити шанувальники Нікітюк.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадавши, Леся Нікітюк заманила фанатів у ванну довгими ногами

Як повідомляв портал Знай.uа, Леся Нікітюк перетворилася на ріп up красуня

Також Знай.uа писав, Нікітюк захотіла збільшити "новорічні кульки" перед " Холостячкою"