Дан Балан і Тіна Кароль - парочка, яка не перестає викликати інтересу у ЗМІ і численних фанатів. Ніхто точно не знає, чи зустрічаються Дан і Тіна насправді, проте в соціальних мережах їх вже "одружили" і навіть прифотошопили їм спадкоємця.

Про них написані тисячі фанфиків і розпущені сотні пліток. А сьогодні черговий фан-аккаунт "Дантіни" опублікував ностальгічне відео.

2017 рік, М1 Music Awards. Балан і Кароль ще не знайомі, проте доля вже звела їх на одному урочистому заході.

Дан на сцені співає свій знаменитий хіт "Hold on Love", а Тіна Кароль під самою сценою фотографується і спілкується з журналістами разом з іншою українською зіркою — Олею Поляковою. Так Оля Полякова стала мимовільним свідком першої зустрічі Дана і Тіни.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Дан і Тіна на M1 music awards 2017 р Дан на сцені, Тіна в першому ряду💜 тоді ніхто навіть не підозрював, що ці двоє увірвуться в життя один одного✨", — йдеться в описі до відео.

Раніше повідомляли, Тіна Кароль привітала українців з католицьким Різдвом своїм " Щедриком".

Як повідомляв Знай.uа, Тіна Кароль розкрила правду про переслідування папараці: "журналістка переодяглася в медсестру".

Знай.uа писав, оголена Тіна Кароль заплакала від самотності: "шепочуть про кохання".